En lille sommerferie opdatering

Det er lang tid siden mit sidste indlæg her på bloggen, så nu får I lige en lille opdatering på alt, hvad jeg har foretaget mig siden sidst.

Vi er lige kommet hjem fra sommerferie – og jeg er tilbage på arbejdet

Sommerferien i år gik til Paris, og hold da op, hvor var det lækkert. Det var til tider utrolig varmt – nok omkring de 40 grader – men vi havde en fantastisk tur alligevel. Vi var forbi Disneyland Paris, som var en helt fantastisk oplevelse. Vi var også en tur oppe i Eiffeltårnet og hold da op en udsigt! Ingen af os ville egentlig hjem, da turen gik tilbage til Danmark. Der var så meget mere at se. Men det er også dejligt at være hjemme i vante omgivelser igen – og hverdagen er ved at være tilbage ved det gamle. Sofia er tilbage i børnehaven og Malthe havde første skoledag i går. De bliver så hurtigt store. Sebastian er begyndt på arbejdet igen i dag, men jeg har heldigvis lige fri i denne uge endnu. Jeg nyder freden, imens jeg kan!

Vi har fundet vores familiemedlem

Efter mange måneders søgning har vi endelig fundet vores nye familiemedlem – en lille Golden Retriever hvalp, der er godt 8 uger gammel. Han er ikke helt vores endnu, da han ikke må fjernes fra sin mor, før han er 12 uger gammel, men vi har været ude og besøge ham flere gange. Sådan en lille skønhed. Sofia og Malthe er også helt vilde med ham. Et navn har vi ikke fundet endnu, men vi har heldigvis også stadigvæk lidt tid endnu. Uh, hvor vi glæder os til at tage ham med hjem!

Jeg er begyndt på træningen igen igen

Ja, jeg ved det godt. Jeg er ikke særlig konsekvent, når det gælder træning, men nu er jeg officielt i gang igen. Jeg løber stadig med Nicoline hver lørdag, når Sebastian og børnene ser tegnefilm, men nu har jeg taget det et skridt videre. Jeg har meldt mig ind i Crossfit. Jeg har hørt en masse godt om det, så nu vil jeg prøve det selv. Jeg håber det kan hjælpe mig med at tabe de sidste 5 kilo – kryds fingre for mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *