Endelig snart vinterferie

Den første måned tilbage på arbejdet efter jul og nytår har været hård. Der har været så mange opgaver, store som små, og jeg har virkelig haft travlt. Derfor har jeg heller ikke haft det store overskud til at skrive et nyt indlæg her på min blog før nu. Men selvom det har været hårdt, så har det også været utrolig lærerigt. Jeg har fået en masse nye opgaver, og jeg har lært en masse nyt. Man kan egentlig meget mere end man egentlig sådan går og tror – det har jeg hvert fald lært om mig selv i den seneste tid.

Vinterferien venter…

Men selvom jeg elsker mit arbejde og mine kolleger, så er jeg begyndt at glæde mig til ferie med familien. Jeg føler slet ikke vi får tilbragt nok tid sammen i hverdagen, så Sebastian og jeg har besluttet at vores lille familie tager på ferie alene i år! Normalt plejer vi at tage på vinterferie med et vennepar, der også har børn – fordi det er nemt. Malthe og Sofia har hver en legekammerat og vi har nogle voksne at snakke med. Men i år har vi altså valgt at tage af sted selv, kun os fire – familiekvalitetstid. Vi skal bare hygge os – vi har ikke plads til stress og travlhed i næste uge.

Vi har booket en skiferie i Norge

I år har vi valgt at tage på skiferie, selvom vi ellers normalt tilbringer vinterferien under varmere himmelstrøg – et sted med +25 grader, pool og all-inclusive. Men i år har vi altså valgt at tage et sted hen, der nok er endnu koldere end Danmark – Trysil i Norge. Malthe og Sofia skal lære at stå på ski. Det har de villet lige siden de så reklame for et skiresort i tv’et. Og ellers skal vi bare nyde at vi har fri – hygge foran pejsen i vores personlige træhytte med varm kakao med skumfiduser i og spise lækker mad. Jeg tager endda en bog med, som jeg har villet læse i evigheder! Vi skal bare slappe af og tanke ny energi til endnu en hård periode på job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *