Golden Retriever

Hvilken hund skal vi vælge?

Jeg har nu brugt enhver fri tid i den seneste uge på at researche, hvilket familiemedlem vores lille familie skal forøges med. Og jeg kan bare ikke finde ud af det! De er bare alle sammen så søde.

Det sværeste valg

Vi skal have en hund, der først og fremmest er børnevenlig og mild. Den skal ikke kræve den helt store pleje – det har vi simpelthen ikke tid til i vores travle hverdag. Og så skal den være sød! Men det er de jo alle sammen!

Indtil videre har jeg tænkt over følgende racer:

Golden Retriever – obviously! En Golden Retriever har et mildt og roligt sind, og er derfor absolut perfekt til børn! Den er desuden ikke blandt de hunderacer, der skal aktiveres hele tiden og den er også god til at svømme. Jeg kan lige forestille mig en varm sommeraften ved stranden med hunden plaskende i vandet sammen med Malthe og Sofia. Det vækker minder fra en sommerferie, der allerede føles så fjern.

Golden Retriever

Berner Sennen en rigtig bamsehund! En Berner Sennen kan blive op til 70 cm høj! Den må jo være som en hest for lille Sofia. Den er også venlig og trofast og trives godt med børn, hunde og andre dyr. Så det ædelægger i hvert fald ikke muligheden for at få en hund mere – eller måske en kat? Den elsker også at blive kælet med, så den er jo perfekt til en aften foran tv’et med en god film og popcorn. Den eneste ulempe er dog at den kan være svær at træne, fordi den er stædig, men det ligger til familien. Sebastian er i hvert fald også stædig.

Berner Sennen

Sofia har allerede besluttet sig…

Sofia vil have én af hver. Simpelthen. Hun vil ikke vælge. Men hvem kan bebrejde hende? Det kan jeg jo heller ikke. Men jeg tror nu at to hunde på samme tid ville være en alt for stor udfordring – eller hvad?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *