Der er så fuld af sjov inde i en skov

Halløj igen. Jeg håber, at alle har haft en rigtig god uge og er klar på weekenden. Jeg ved i hvert fald, at jeg er godt og grundigt klar til noget afslapning 😊.

Min familie og jeg skal en tur i Thorskov i morgen, og jeg tænkte, at jeg ville dele lidt om skoven. Vi tager tit på udflugter til Thorskov, da der bare er super naturskønt. Mine børn elsker specielt skoven fordi den ligger ved en kystlinje ved Varna-bækkens udløb, så der er også masser af strand at lege på.

Jeg finder Thorskov interessant, da der ligger et virkelig smukt palæ, nemlig Varna Palæ, der har havudsigt ud over Århus bugt. Det er en meget imponerende bygning, som jeg aldrig bliver træt af at besøge.

Desuden er der også en dyrehave, hvor der er tamme hjorte, som min søn, Malthe, er helt vild med. Hvis det stod til ham, så tror jeg vi ville have adskillige hjorte i vores baghave. Der er også då og et vildsvin, som du skal være yderst heldig for at se. Vi så det én gang og Sofia, min datter, spurgte om vi kunne tage det med hjem. Det skal altså lige siges, at hun kun er 4. Ret imponerede at en 4-årig vil adoptere et vildsvin.

Vi har utrolig gode minder fra Thorskov, og hvis du befinder dig i Århus området, så kan jeg helt klart anbefale, at du tager en tur forbi den dejlige skov. Nogle gange har man bare brug for noget frisk luft, og en tur i skoven kan man sjældent slå.

Faktisk, jeg kom lige i tanke om en sjov historie. Det var for et par måneder siden, da det ikke var så koldt endnu. Sebastian, ungerne og jeg hoppede spontant i vores bil og tog en tur til Thorskoven, da vi netop syntes, at vi havde brug for frisk luft. Det var eftermiddag, men solen var stadig skinnende, også selvom det havde regnet tidligere (vi havde husket vores gummistøvler 😊). Jeg husker, at vi gik en tur langs stranden, hvor Malthe og Sofia gik rundt og samlede sten op fra sandet. Pludselig hørte jeg den mærkeligste lyd og vendte mig om, for at se Sebastian falde direkte plask i vandet. Malthe ville åbenbart have en sten, der lå ude i vandet, og Sebastian – som den fantastiske super far han er – prøvede selvfølgelig at hente den til ham. Det gik så bare ikke. Det sjoveste var dog, at Malthe spurgte hvorfor far var ”ude og bade”, når det ikke var sommer.

Det er sådanne minder jeg elsker og tænker tilbage på med et smil. Der er virkelig intet, der kan måle sig med glæden af at være omringet af sin familie.

Det blev et kort indlæg denne gang, men bare rolig – jeg har mange ting planlagt til fremtidige indlæg. Jeg ville bare lige dele lidt om Thorskoven, da vi nu skal derhen i morgen.

Jeg håber, at jeg har givet dig lyst til at besøge denne skønne skov, og jeg håber, at du også har nydt mit indlæg. En stor tak til alle jer, som følger med 😊.

Indtil næste gang, husk at forblive høj på livet.

Knus og kram fra Luna.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *