Computerfejl

Advarsel! Du tør ikke tro, hvad denne kvinde gjorde!

Okay. Jeg beklager min click-bait overskrift, men bær over med mig. Der er en mening med galskaben.

Forleden dag fortalte en af mine veninder mig, hvordan hun næsten satte hele arbejdspladsen computere på spil, da hun ikke altid er god til at sortere i hendes mails og de annoncer, der dukker op, når man surfer rundt.

Sine, som er min veninde helt tilbage fra folkeskolen, arbejder i et analyseinstitut, og som du nok har regnet ud, er det ikke altid lige sjovt at sidde og se på tal og data dagen lang. Det får Sine til at tage nogle pauser hist og her. Pauser, som hun gerne bruger på at shoppe, surfe og tjekke mail, Facebook osv.

Denne dag havde hun dog fået ledt sig ind på en hjemmeside, hvor de havde mange spændende nyheder. Nok af den mere tvivlsomme type, der lyder lidt ala min overskrift til dette indlæg. Sine kender ikke sin kildekritik godt nok, så hun klikker på det, hun beskriver som ”every mother will cry of joy when they see this”. Sine klikker, og den eneste, der er tæt på at græde, er den IT sikkerhedsansvarlige, der kommer væltende ind på kontoret med ild i øjnene. Sine har nemlig lige lukket en ondsindet virus ind på netværket. Av!

Heldigvis har hendes arbejdsplads en aftale med et IT firma, som blev tilkaldt og rullede en back-up løsning ud. Havde virussen fået lov at brede sig, havde det nok ikke endt med mange brugbare analyser i bureauet den dag.

Sine skammede sig naturligvis og fik lov at spæne fluks i Lagkagehuset og hente ”dummekage” oven på dagens bedrift. Heldigvis er hun ikke kun en click-bait-klikkende dame, men også en skrap dataknuser, som kontoret hurtigt tilgav.

Moralen: ”Some woman should have thought more careful before they did this. You won’t believe it!”. Husk at tænke dig om online – OG få taget en kopi af familiebillederne for en sikkerheds skyld 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *