Den perfekte gave til børnene

Sofia og Malthe har snart fødselsdag og vi har simpelthen haft så svært ved at finde gaver til dem i år. Ikke fordi de ikke ønsker sig noget – nej, sådan er det ikke. Men de ønsker sig det samme, som de altid ønsker sig. Legetøj, legetøj og mere legetøj. Selvfølgelig skal de have noget, de ønsker sig. Jeg har ikke lyst til at være den slags mor, der bestemmer, hvad mine børn skal have i gave. Men med jul og fødselsdage og venner og familie og især bedsteforældre til for at forkæle børnene med det ene legetøj efter det andet, så er deres værelser bare proppede med legetøj, både store og små ting, og de leger jo kun med de samme to-tre ting igen og igen.

En løsning på fødselsdagsgaveproblematikken

Sebastian og jeg har dog fundet en – synes vi – rigtig god løsning på fødselsdagsgaveproblematikken. Vi har nemlig købt billetter til Flying Superkids, når de optræder i Aarhus i juni! De er bare vildt dygtige og de har også en rigtig dygtig konferencier, som også selv har været Flying Superkid, da han var barn.

Vi har været inde og se Flying Superkids før – vi bor trods alt ikke langt fra deres hovedkvarter i Aarhus. Og Sofia og Malthe elskede det! Efter vi havde været der, kunne de ikke snakke om andet – og Sofia havde allerede besluttet sig for at hun selv ville være en Flying Superkid, fordi de var så seje. Hun begyndte derfor til springgymnastik og hun elsker det stadig. Sebastian og jeg blev derfor enige om at det ville være den perfekte gave til dem.

Men ingen legetøj overhovedet går jo heller ikke…

Vi vil dog ikke helt holde os fra legetøjet – det er trods alt det, der står på deres ønskesedler. Men vi har fundet en smart løsning på det også. Sofia og Malthe ønsker sig en masse ting, som vi faktisk ikke ved, hvad er. Så vi tænkte at i stedet for at vi tager ud i legetøjsbutikken og finder det, der passer bedst på deres ønskeseddel – og som vi ofte ender med at skulle bytte alligevel, fordi vi har valgt det forkerte – så tager vi bare Sofia og Malthe med ud i butikken. De får lov til at vælge lige dén ting, de allerhelst vil have – indenfor rimelighedens grænser selvfølgelig – og så slipper vi for at skulle tilbage og bytte gaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *