Det regner – indenfor!

Ja, du læste rigtigt! For nogle uger siden begyndte det at regne inde i vores stue. Først dryppede det bare en smule, men lidt efter lidt begyndte det at regne. Taget på vores dejlige lille hjem var utæt. Åh nej, tænker du. Et utæt tag – det er ikke lige det, man ønsker sig her op til jul. Nej, det er det bestemt heller ikke. Heldigvis fik vi hurtigt en hjælpende hånd…

Vi fandt en ekspert…

Sebastian kender en masse mennesker, og én af de mennesker kendte heldigvis en dygtig tømrer. Vi fik hurtigt kontaktet tømrerfirmaet FSM Byg i Horsens, og allerede dagen efter var de på pletten. Vi bor i et ældre hus med et gammelt tag, så Sebastian var sikker på, at vi skulle have skiftet hele taget ud med et nyt. Heldigvis stod det slet ikke så slemt til, som vi ellers frygtede. Den flinke tømrer fra FSM Byg kiggede hele taget efter og forsikrede os om, at taget egentlig var i en god stand på trods af at være gammelt. Der var blot sket en mindre skade lige ovenover vores stue, som gjorde, at taget var utæt lige dér – og kun dér. Tømrerne fiksede skaden på taget på nul komma fem – og bum, så regnede det ikke indenfor længere!

Ingen julestress til mig i år

Et ødelagt tag er virkelig noget, som jeg kan forestille mig, ville kunne stresse enhver her op til jul. Man har jo mange andre ting at se til. Og det ville uden tvivl også kunne tage en god del af opsparingen, hvis det nu krævede et helt nyt tag eller bare større reparationer. Og så var der måske slet ikke penge til julegaver med de ekstra udgifter til et nyt tag. Så slemt blev det dog heldigvis ikke for os. Tømrerne var hurtige – og ikke mindst billige! Vi fik ordnet taget på ingen tid til en absolut fair pris, og ingen julegaver skulle returneres. Det er vist definitionen på ”held i uheld”!

P.S. Billedet er lånt fra FSM Byg’s hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *