En afslappende weekend i godt selskab

I weekenden tog Sebastian børnene med hjem til sine forældre, så jeg havde den første friweekend i lang tid. Og den ville jeg bruge sammen med en god veninde, som jeg desværre ikke får set særlig meget mere. Hun er nemlig for nyligt flyttet til Vejle, og ja, det er lidt af en vej at køre bare for en kop kaffe en lørdag eftermiddag.

Men denne gang havde vi mere tid – to hele dage – og så havde vi planlagt så lidt som muligt, så vi havde tid til at catche op omkring alt, hvad der er sket i vores liv siden sidst. Vi tog ud at spise på en lille café lige rundt om hjørnet fra hendes nye lejlighed, og dér sad vi og snakkede i 3 timer! Er det ikke utroligt? Vi sad der så længe at vi nåede at få både frokost og eftermiddagskaffe. Caféen tilbød desuden en masse retro brætspil af alle mulige slags, så vi fik også lige spillet både Ludo, Mikado og Uno. Det var bare så hyggeligt! Det er så sjældent, at jeg har tid til den form for afslapning herhjemme. Der er altid en eller anden pligt, der bare ligger og venter på mig.

En behagelig overraskelse

Men min veninde havde faktisk planlagt en lille ting bag min ryg alligevel! Hun havde nemlig booket en tid til årets skønhedsbehandling 2018 ved kosmetolog, Sara Lorentsen. Hun ved nemlig, hvor meget jeg elsker at prøve nye ting, og en ansigtsbehandling har jeg desværre ikke fået prøvet endnu. Det er igen det der med en travl hverdag. Der er bare nogle ting, man ikke lige har tid til.

Men ansigtsbehandlingen! Hold nu op, hvor var det en fantastisk oplevelse! Sara er en fantastisk nærværende behandler og aldrig har jeg følt mig så afslappet! Det var bogstaveligt talt som at svæve på en sky! Selvom det var mit ansigt, der var i fokus, var det som om hele min krop slappede fuldstændigt af. Og min hud har aldrig føltes bedre – som født på ny! Jeg forlod Saras hudplejeatelier med en masse fornyet energi – så kan hverdagen bare komme an!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *