En smart julegaveidé

I år skal jeg hjælpe min chef med at finde firma julegaver til alle de ansatte i firmaet. Julegaver? Allerede? Ja, du læste rigtigt. Det kan godt være, at der stadigvæk er hele tre måneder til jul, men man skal altså begynde tidligt, når man skal bestille julegaver til over 200 ansatte!

Hvordan finder man gaver til alle?

Det er rigtig svært at finde én gave, der passer til alle. Der er alt for stor forskel på mænd og kvinder, på unge og ældre og så er interesserne her i firmaet så vidt forskellige, at det simpelthen er en umulig opgave. Vi kan selvfølgelig altid vælge en gavekurv med vin, chokolade og andre små snacks – den passer jo til alle. Det var faktisk også min chefs første idé. Jeg fandt dog en meget bedre idé.

Jeg synes en gavekurv var en lidt kedelig julegave, så jeg søgte lidt rundt på nettet og fandt et firma, der sælger online valggaveshops til firmaer. En valggaveshop er en hjemmeside, hvor et firma kan udvælge flere forskellige gaver indenfor en bestemt prisklasse og så kan de ansatte selv gå ind og vælge, hvilken af de udvalgte julegaver, de helst vil have. Det er jo den perfekte løsning! Vi skal ikke bruge tid på at forsøge at finde én enkelt gave, der kan gøre alle glade, og der er næsten garanti for at alle bliver glade for deres firma julegave, fordi de netop vælger den selv! Det kalder jeg en win-win situation.

Jeg glæder mig allerede til jul

Min chef synes det lød som en rigtig god idé og jeg har fået til opgave at udvælge alle gaverne til valggaveshoppen. Jeg er allerede godt i gang med at lede efter forskellige gaver – og det er så meget nemmere nu! Jeg har i hvert fald allerede fundet mindst fem ting, jeg ønsker mig til jul. Det må jeg lige huske at notere på min ønskeseddel, så Sebastian ved det i god tid. Jeg håber mine kollegaer bliver lige så glade for det her koncept, som jeg er. Jeg glæder mig i hvert fald allerede til jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *