Forår, forår, kom frit frem

Nu troede jeg endelig at foråret for alvor var på vej. Kalenderen siger maj og temperaturen var i sidste uge helt oppe på 22 grader. Men nu er vi tilbage i de kolde efterårstemperaturer og jeg må pakke kjolerne væk igen.

Vi har lige købt nye havemøbler

Jeg glæder mig til de lunde forårseftermiddage og aftener, hvor vi kan sidde ude på terrassen og nyde aftensmaden. Det plejer jeg ellers ikke at gøre, men det er også kun fordi at vi først for nyligt har købt nogle lækre havemøbler– og jeg glæder mig sådan til at prøve dem af. De var desværre ikke på lager i butikken, da vi købte dem i sidste uge, så de blev først leveret i går. Vi kunne ellers godt have brugt dem i tirsdags, hvor der var perfekt forårsvejr. Men det er jo bare typisk at når havemøblerne kommer frem, så leger foråret skjul med os.

Men vejret skal nok komme igen – dog først i slutningen af denne måned ifølge vejrudsigten – men jeg forbliver optimistisk. Foråret og sommeren skal nok komme og hvis sidste år er en indikator på noget, så varer den helt til oktober. 🙂

Jeg har købt en masse sommertøj til Sofia og Malthe

Efter sidste uges højdespringer på temperaturfronten besluttede jeg mig for at købe sommertøj til Sofia og Malthe. Vi andre kan bruge det samme som sidste år, men de to vokser bare som ukrudt, så der skal hele tiden nyt tøj til – og jeg elsker sådan at købe ind til dem. Der findes så meget sødt børnetøj og nu hvor det er så nemt at bestille en masse i forskellige størrelser på nettet og så bare sende det tilbage, som de enten ikke kan lide eller ikke kan passe, så er det nemmere end nogensinde. Bestillingen er på vej i posten og jeg glæder mig til at se resultatet, når det forhåbentlig ankommer i næste uge. Så skal der være modeshow i huset!

Indtil da håber jeg på højere temperaturer, så vi kan komme ud og nyde vores nye havemøbler – måske endda iklædt kjoler og sandaler 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *