Håndbold

Håndboldfeber og husskænderier!

”Nu dæmper du dig fa**** snart, Sebastian! Og hvorfor lærer du ungerne at larme sådan?!”

Minuttet efter mit udbrud over endnu en aften med håndbold i TV’et, går det op for mig: Jeg er ved at blive den samme sure gamle kone fra alle klichéerne! Skal jeg ende mine dage i en gammel bygning, hvor jeg banker med kosten mod loftet, i håb om at jeg skræmmer overboens larmende unger (ja, det er selvfølgelig Fru Olsen, jeg refererer til her)?

Nej, det skal jeg ikke. Og heldigvis kan jeg da grine af mig selv sekunderne efter mine udbrud. Dog uden at Sebastian ser det, for han skal ikke tro, han skal bestemme over TV’et hver aften! …Ups, der gjorde jeg det igen! Måske en ”sur-kone-bandekasse” skulle komme på tale?

Spøg til side. Jeg kan sagtens unde Sebastian den lille time og de 30 minutter, Danmark spiller håndbold. Og ungerne må hjertens gerne være med. Det er kun dejligt at se, hvordan de hujer med uden at ane, hvad det handler om. De støtter bare deres far, og det er skønt at se, hvordan de interesserer sig i ham, den dejlige mand.

Desuden har jeg slet ikke tal på, hvor mange gange, jeg tvang Sebastian til at se Beverly Hills 90210 med mig, da vi stadig var helt unge sammen. Han har i virkeligheden nok sparet lidt sammen der, men det er der jo ingen grund til at fortælle. Manden er jo så tosset med sin håndbold, at jeg kan få indført lidt krav den anden vej. Så mens han får lov at se på håndboldfinter, sparer jeg et par ekstra gange madlavning i disse tider. Leve længe det moderne parforhold – med sportsnørdede mænd og deres (snedige) gamle, sure koner 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *