Hjemme-spa-weekend med Sofia

Sebastian og Malthe var på tur i denne weekend. De skulle se fodbold, spise burgere og bare hygge sig i København sammen med nogle af Sebastians gamle venner, der også har drenge på Malthes alder. En rigtig mandetur med alt, hvad der hører dertil.

Sofia og jeg blev hjemme

Så denne weekend var det bare Sofia og jeg, og vi havde planlagt en rigtig tøseweekend med masser af hygge, lækker mad og en rigtig hjemme-spa-dag om lørdagen. Vi ville bare slappe af og nyde stilheden omkring os.

Som forberedelse til vores spa-dag havde vi købt en masse ind. Jeg fandt et fodbad med indbyggede massageruller på nettet ugen inden, som heldigvis nåede frem inden lørdag, og så var vi en smuttur i Normal fredag eftermiddag. Her købte vi et hav af forskellige fodmasker, ansigtsmasker, hårkure og en masse spændende nye neglelakfarver – og så havde vi ellers alt hvad vi kunne drømme om til en vaske ægte spa-dag med alt hvad der hører til!

Sofia elskede det

Sofia elsker alt, hvad der har med skønhed at gøre. Hun stjæler altid mine cremer, makeup og mine neglelakker – og hun er faktisk blevet rigtig god til at påføre neglelak. Hun har endda gjort det på mig et par gange. Hun er meget bedre end mig. Så er det sagt. Hendes yndlingsbeskæftigelse er uden tvivl at sidde foran spejlet og lege med både makeup og hår, og hun går meget op i at se smuk ud altid, så hun elskede vores spa-dag. Det bliver nok en tradition herhjemme. Hver lørdag skal vi have et fodbad og prøve en ny ansigtsmaske af – en dejlig tradition, hvis jeg selv skal sige det. Vi hyggede os i hvert fald meget!

Vi bestilte også lækker mad hjem

Vi plejer ellers aldrig at bestille mad hjem, men i denne weekend gjorde jeg en undtagelse. Vi havde det simpelthen for sjovt og vi hyggede os alt for meget til at jeg ville forlade vores spa-dag til fordel for at stå og svede over gryderne i køkkenet. Sofia er meget glad for pizza. Hvem er ikke det? Så vi endte med at bestille pizzaer hjem fra det lokale pizzaria – og det smagte fantastisk. Ja, ja, jeg ved godt det er meningen at jeg skal dyrke motion og spise sundt, men nogle gange må man altså godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *