Labrador

Hvilken hund skal vi vælge? 2

Okay. Jeg ved godt, hvad I tænker. Har du ikke allerede besluttet dig? Nej, det har jeg ikke. Det er simpelthen for svært et valg – jeg mener, vi taler om et nyt familiemedlem! Og familien er ikke til meget hjælp. Sofia vil stadig have én af hver hunderace, vi har kigget på, Sebastian er ligeglad og Malthe vil bare gerne have en hund, han kan spille fodbold i haven med. Det gør jo ikke ligefrem valget lettere!

Jeg er kommet et skridt videre…

Jeg er dog kommet et lille skridt videre i min beslutningsproces. Jeg har valgt, at vores hund ikke skal være en Berner Sennen. Min kollega har nemlig lige fået én og hun siger, at den er alt for stædig og derfor nærmest umulig at træne. Vi skal altså have en hund, som kommer, når vi kalder på den! Jeg overvejer dog stadig om det skal være en Golden Retriever, fordi den har så mildt et sind og fordi den er så nuttet! Jeg ved godt at det er et meget lidt skridt videre, men det går da fremad. Imidlertid har jeg dog fundet flere hunderacer, som kunne passe godt ind i vores lille familie.

Labrador – en rigtig familiehund! En labrador er nok sammen med Golden retrieveren én af de mest børnevenlige hunderacer. De er nemlig meget lærenemme og derfor nemme at opdrage, og de er også meget samarbejdsvillige. Det er en hund, der kommer når man kalder på den – uden at vi skal til hundetræning flere dage om ugen! En labrador er også god til at omgås andre hunde og generelt andre kæledyr. Det betyder, at hvis vi får en labrador, så kan vi godt få en anden hund eller måske en kat på et senere tidspunkt – helt uden problemer!

Labrador

Mopsen – lille, men sød! Mopsen er en børnevenlige race, fordi den er samarbejdsvillig og glad for at lære nye tricks. Det ville Malthe helt sikkert elske, når han skal lege med den i haven! Den er også en del mindre end de andre hunderacer, jeg har kigget på, og den har ikke behov for så meget motion. Det er perfekt, så får jeg nemlig ikke dårlig samvittighed, når vi ikke har tid til at gå de helt lange ture. Vores have er måske endda nok motion for den lille fyr. Det passer i hvert fald godt ind i vores travle hverdag.

Jeg tror jeg snart er klar til at tage en beslutning

Nu har jeg efterhånden læst om mange forskellige hunderacer og jeg har derfor en god idé om, hvilke hunde, der passer godt ind i vores familie. Jeg giver det lige et par uger endnu og så tror jeg, at vi skal på jagt efter et nyt familiemedlem. Jeg synes nemlig, at der mangler noget i vores lille familie…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *