Crossfit

Så er jeg (næsten) i gang med træningen igen…

Her i sommerferien har jeg desværre ikke været så aktiv, som jeg gerne ville. Ikke fordi jeg siddet stille hele tiden. Nej, det har jeg bestemt ikke. Mellem Legoland og Berlin har vi fået gået en hel del kilometer! Men jeg valgte at nedprioritere fitness i forhold til min familie og har desværre ikke tabt mig de fem kilo, som ellers var mit mål inden sommerferien. Men i det mindste har jeg ikke taget på! Jeg vejer præcis 100 gram mere end ved sidste vejning.

Planen ligger klar

Selvom jeg ikke officielt er begyndt med træningen igen, så ligger planen klar. Det hedder Crossfit i hvert fald én gang om ugen efter arbejde og en løbetur med Nicoline hver lørdag morgen, når børnene alligevel har travlt med tegnefilm. Der skal gang i træningen igen – for alvor denne gang. Jeg skal i hvert fald have tabt de fem kilo inden jul!

Madplanen er også lavet

I vores travle hverdag er der desværre også blevet gjort for lidt ud af madlavningen. Der har været for mange dage med færdigretter til aftensmad, fordi Tobias og jeg simpelthen har haft for travlt til at lægge en madplan og købe ind til den uge efter uge. Vi har valgt den nemme løsning og hentet lasagne, der bare skal opvarmes i ovnen og færdigblandede salater, så det er ikke fordi, vi har spist så usundt. Jeg foretrækker dog hjemmelavet mad, så jeg ved præcis, hvad jeg spiser.

I går aftes satte Tobias og jeg os ned og lavede en madplan for denne uge. Den indeholder en masse lækre og nemme retter, der samtidig er sunde. De indeholder blandt andet en masse grøntsager. Der er altså ikke tale om en kedelig pligt, men retter, vi rent faktisk gerne vil spise. Nu er det bare med at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *