Sådan har jeg hygget mig med min familie i efterårsferien

Temperaturen, farver, årstiden – alt skifter! Og selvom det kan føles trist, at det ikke længere er varmt og lyst udenfor, så synes jeg altså også, der er noget vildt hyggeligt ved efteråret! 

I min lille (men nu forøgede!) familie forsøger vi i hvert fald altid at hygge os – uanset årstid. Jeg tænkte, at jeg ville inddrage jer i, hvad vi har lavet i efterårsferien. Så kan det være, at I kan blive inspireret til, hvad I selv skal lave. For selvom efterårsferien er slut, betyder det jo ikke, at efteråret er det. Den varer ved, lige indtil julen – så lad os forhaste efteråret med hygge, så vi kan komme frem til julehyggen, he he.  

Som I nok (forhåbentlig 😉) har læst i mit seneste blogindlæg, har vi fået hund i huset – nemlig Rex, vores Golden Retriever – som i sandhed er vores lille guldklump … 

Lille sidespring: Rex har det rigtig godt. Han har endda lært at dække, sidde og give pote – så han er en rigtig dygtig hund (hvilket han måske også får af vide lidt for ofte .. – spøg til side, hunde kan ikke modtage nok kærlighed!) 

Nå, men, tilbage til efterårshyggen! Jeg havde efterårsfri fra arbejdet, og det samme havde Sebastian og selvfølgelig Malthe og Sofia, så du kan nok regne ud, at der var godt potentiale for rigtig familiehygge!  

I efterårsferien har vi blandt andet:
 

 • Lavet kastanjedyr. Vi lavede giraffer, hunde, edderkopper .. Eller, vi gav det i hvert fald vores bedste forsøg! 
   
 • Været en tur i den gamle by. Og det er altså sjovt, så gammel man lige pludselig kan føle sig, når børnehaveudstillingen ligner noget, der kunne være plukket ud fra ens egen barndom ..
   
 • Gået tur i Risskov med Rex. Risskov er virkelig smuk lige nu. Der er brune, orange og gule nuancer over det hele, og Rex passer så fint ind i farverne. 
   
 • Lavet græskarlygter (som jeg lige har googlet mig frem til, det hedder ..).
   
 • Bagt kage. Vi (OK, måske mest mig) lavede den lækreste gulerodskage med ostecreme. Børnene (og Sebastian) elsker den, og så får man også snydt lidt nemme grøntsager i dem 😉 Godt nok omgivet af sukker .. Men alt med måde! 

 

Ellers har vi bare generelt hygget og slappet af. I morgen skal jeg ses med Nicoline, som jeg ikke har set i hele efterårsferien, så det bliver rigtig hyggeligt at catche up. Vi skal på en café på Jægergårdsgade (Vi ved bare ikke hvilken endnu, så skriv gerne, hvis du har et godt forslag).  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *