Tilbage på arbejde – og jeg har allerede travlt

Så er jeg tilbage på arbejdet efter en dejlig og stille juleferie. I år har vi virkelig bare slappet af. Vi har lavet så lidt som muligt – og nu er jeg tilbage på arbejde med en masse fornyet energi, klar de alle de arbejdsopgaver, jeg ved, der kommer her i januar. Og det er helt sikkert rigtig godt, fordi den første store opgave er allerede landet på mit bord: Jeg skal arrangere et kæmpe firmaevent, som skal løbe over stablen om et par uger.

Planlægning, planlægning, planlægning

Min chef mente, at vi godt kunne bruge lidt inspiration og ny viden, så han har booket en masse oplægsholdere inden for forskellige områder. Og det er mig, der skal planlægge hele eventet. Det er både opstilling, programlægning og madbestilling, som jeg skal have styr på meget snart, så firmaeventet er klar om bare et par enkelte uger.

Lidt har jeg allerede fået styr på

Det eneste, jeg allerede har styr på, er scenen til oplægsholderne og tribunerne, som vi alle skal sidde på. Jeg regnede ikke med, at folk allerede ville være på arbejde så tidligt efter nytår. Eller at det ville være så nemt at booke diverse ting til et arrangement med så kort varsel. Men da jeg ringede til firmaet bag udlejning af tribuner blev jeg positivt overrasket. Selvfølgelig havde de tribuner klar til mig om bare to uger. Det var overhovedet ikke noget problem. Det kalder jeg klasse service. Så langt så godt.

Jeg mangler en masse endnu…

Selvom hele dagen i går blev brugt på at arrangere alt til det her firmaevent og en masse tid i dag også kommer til at gå med det, er der stadig mange ting, der skal ordnes. Og det skal helst ordnes hurtigt muligt. Det er med kort varsel, men så heldig som jeg var med udlejning af tribuner, så heldig kan jeg også være med alle de andre ting, som jeg skal have ordnet i denne og i næste uge. Det har givet mig håb til at det nok skal lykkes for mig, inden tiden er inde til det store firmaevent.

Ønsk mig held og lykke! 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *