Tilbage til hverdagen

Ferien er overstået og jeg er tilbage på arbejdet igen. Jeg drømmer mig dog stadig væk til vores hyggelige lille hytte med pejs i Norge. Det har simpelthen været en fantastisk vinterferie med skipister, ristede skumfiduser, varm kakao og hygge med både ungerne og Sebastian foran pejsen. Det har virkelig været den perfekte afslapningen inden hverdagen gik i gang igen for fuld skrald – og det må man nok sige den gjorde.

It-systemet gik ned over ferien

Første dag efter ferien kom jeg på arbejde til kaos – vores it-system var gået ned over ferien. Alle gik i panik. Vi vidste hverken fra eller til. Var det et hackerangreb? Var det vores servere, der var gået ned? Ingen vidste noget. Computerne ville ikke tændes og de der ville fungerede ikke ordentligt, vores netværk virkede ikke og vi vidste ikke om vi havde mistet al vores data. Og ingen kunne gå i gang med deres arbejde, heller ikke mig.

Zantio kom til vores redning

Men sådan gik det heldigvis ikke længe. Et stykke tid tilbage tog min chef nemlig beslutningen om at vi havde brug for en it-virksomhed til at stå for al vores it, så vi netop ikke stod tilbage helt hjælpeløse, hvis sådan noget som nu skulle ske. It spiller trods alt en stor rolle i vores virksomhed – sikkert i alle virksomheder rundt omkring i landet. Min chef kontaktede derfor it-virksomheden Zantio med det samme fra morgenstunden og inden længe var problemet løst og vi kunne gå i gang med vores arbejde uden det store tidsspild. Det var virkelig imponerende.

It-support kan betale sig

Den her situation har virkelig fået mine øjne op for hvor vigtigt it virkelig er i en virksomhed – vi kan jo ikke fungere uden. Zantio sørgede for at vi kom op at køre igen på meget kort tid, trods det kæmpe nedbrud, vi var blevet ramt af. Så det kan virkelig betale sig at lade professionelle stå for en virksomheds it. Zantio tilbyder endda ubegrænset support hele året rundt, også i ferier og på helligdage, så man altid er dækket ind. De kan helt klart anbefales!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *