Vi har taget en beslutning!

Jeg har nu brugt rigtig lang tid på at researche – lidt for lang tid, hvis det stod til Malthe og Sofia. Men nu har vi endelig nået frem til en beslutning. Vi vil have en Golden Retriever. De er utroligt søde hunde, de elsker børn og de er nemme at passe. Det er den perfekte hund til min lille familie – og nu glæder vi os bare til at få et familiemedlem mere at elske.

Beslutningen er taget, men…

Men beslutningen var selvfølgelig kun første i skridt i retning af at få en hund. Næste skridt er at finde hunden. Vi har kigget på internater. Vi har tjekket diverse salgssider på nettet. Og vi har snakket med både venner og bekendte. Vi vil nemlig gerne have en hvalp, og det kræver at vi er tålmodige. En Golden Retriever hvalp må nemlig først fjernes fra moderen, når den er blevet 12 uger gammel. Vi vil også gerne finde en hvalp i nærheden af hvor vi bor, så vi kan komme og besøge den fra fødslen og op til den er 12 uger gammel. Vi vil sikre os at den kender os rigtig godt inden den flytter ind hos os. De krav har vist sig at være nogle hårde nogle. De fleste hvalpe, vi har fundet på nettet, bor nemlig alt for langt væk fra os. Og internater og lignende steder har kun Golden Retrievere, der er et par år gamle – ingen hvalpe. Jeg ved ikke hvor meget længere, jeg kan holde Malthe og Sofia hen. Nu hvor de ved, hvilken hund, vi skal have, er det svært at argumentere for, hvorfor vi stadigvæk skal vente.

Vi leder videre

Ja, det er ikke nemt. Men hvem siger at det skal være nemt at finde et nyt familiemedlem? Vi har dog ikke givet op og vi bliver ved med at lede. Både Sebastian og jeg søger nettet tyndt næsten hver dag efter vores nye familiemedlem – og Malthe og Sofia hjælper til. Det er næsten blevet til en sport mellem os, hvem der kan finde et kuld hvalpe i nærheden af os. Jeg er sikker på, at vi nok skal finde vores hund snart. Jeg kan bare mærke det. Jeg holder jer opdateret på vores lille rejse løbende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *