Tøjstativ med plade

Mit minimalistiske mirakel

Har I nogensinde slået op i et af de mange fine boligmagasiner, og set de der store hvide rum, hvor der nærmest ikke er andet end et spejl, et fint tæppe og et tøjstativ med sparsomme 4-5 stykker tøj? Det er så fint, og i et rum med hvide vægge og trægulv kommer designet virkeligt til sin ret. Forestil jer så, at I ikke ser det her perfekte set up i et boligmagasin, men hos jeres bedste veninde. Jep, klokken slår straks misundelse!

Selv røg jeg lige i den stygge misundelsesfælde, da jeg besøgte min veninde Nicoline, der havde fået fingrene i sådan et stativ og kopieret opsætningen det bedste hun har lært. Da jeg lige havde sundet mig over at se det in real life, fik jeg lokket ud af hende, hvor jeg kunne købe samme slags tøjstativer. Derfra tog min impulsive side nok lidt over, for jeg fandt mobilen frem og gik straks på købsmode, mens vi fik os en kop te i køkkenet. Nicoline er nok en af de veninder jeg har, som er bedst til at opspore den her slags boliginteriør, så jeg får tit små tricks af hende, mens hun til gengæld nyder at høre om mine skæve gør-det-selv idéer med dørmaling eller personliggjorte skriveborde, som jeg tidligere har givet Sebastian.

Siden mit besøg ved Nicoline, har jeg selv modtaget mit stativ. Det er et gulvstativ, der har en flot træplade forneden, som jeg kan stille sko på. Det gør også, at udtrykket ikke bliver 100 % minimalistisk, men stadig meget spartansk med en lille snert af det retro. Jeg overvejede en kort stund, om mit impulskøb nu var det værd, eller om jeg skule have samlet mit eget stativ med vandrør og sammenkoblinger fra et byggemarked. Men købeløsningen var den klart rigtige denne gang. Stativet er kraftigt og stabilt, og det kan let bære mine favoritkjoler og andet, der nu hænger fremme og ser fantastisk ud.

Længe leve skandinavisk indretning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *