Det flotte juletræ

Nu det’ jul igen, og nu det’ jul igen…

Hej igen! Nå, så gik der alligevel et par uger fra mit seneste indlæg. Men det kender I nok selv? Det der med at dagen galopperer afsted, og man har gang i tusind projekter. Hvem sagde julefred? 😊

Men netop julen er ved at være der, det mærker vi i hvert fald derhjemme. Her har vi julepynt i hele huset, og de to lømler vågner før hanen galer for at piske ud til sokkerne og hente dagens adventspakke. Men julen er nu magisk! Særligt for børnene – og det store legebarn Sebastian, der ikke vil indrømme, at hans forbrænding er på vej ned (han har jo rundet 30 år nu), da det i så fald ville betyde mindre marcipan og julekonfekt! Selv har jeg sagt, at jeg kigger mod de sundere græsgange næste år. Så må vi se, om det skal være 2018, der bliver året, hvor et nytårsforsæt rent faktisk holder.

Men halløj! Inden da skal vi jo lige igennem julen, og børnene de elsker den. I år har jeg dog drillet dem med, at de ikke selv får lov at pynte juletræet, hvilket vi altid gør i fællesskab nogle dage inden jul. Det er nu kun drillerier, for hvordan skulle man kunne sige nej, når de står der med deres store, søde hundeøjne. Men indtil da, holder jeg dem lidt hen, da de godt ved, de trådte i spinaten sidste år. Her fik de nemlig lov til at klippe og klistre ude i køkkenet, så vi kunne få noget hjemmelavet julepynt op på træet. Men ud af det blå, hvem har så hentet julekæden og klippet den midt over? Malthe!

På bare 2 minutter, hvor de kære unger sidder alene, får de idéen, at julekæden skal klippes i stumper, så de kan klistre det på alt deres nye pynt. Og Malthe har alle dage været en rask lille dreng, så han har hurtigt fundet kæden i den store kasse med julepynt.

Mor her var ikke helt tilfreds, men Sebastian skraldgrinede, og så gik der ikke længe, inden jeg heller ikke kunne holde mig tilbage. Børnene fik også hurtigt gang i latteren, og så var den gode julestemning tilbage.

For mig er det det, det handler om. At opleve ting som det her – og tage det med et smil, der giver minder for evigt. Gud hvor jeg dog glæder mig til at forkæle dem alle hele julen 😊

Jeg håber også, jeres jul bliver fyldt med gode, nye minder. Husk at nyde denne magiske tid, og husk jeg sætter pris på, du kigger forbi og læser med her på bloggen.

Julekram fra Luna.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *