Klar til julegaveshopping

Det er november og det er tid til at købe julegaver. Nogle ville mene, at det er for tidligt, hvor andre igen ville mene, at det er for sent. Sebastian og jeg har dog en tradition med at vi skriver ønskesedler tidligt – med tidligt mener jeg, at de skal være færdige senest 1. november, og så har vi ellers to til tre ugers tid til at beslutte os for, hvad vi vil købe og så tager vi på juleshoppingtur sammen en weekend inden december.

Vi har besluttet os

I denne weekend blev vi endelig færdige med at beslutte os – ja, sådan noget tager tid! Altså, ikke når det gælder børnene. Det er bare en tur ind i Fætter BR eller Toys’R’us og så er den i skabet. Men Sebastian er en svær mand at købe gaver til – og efter alt at dømme, så er jeg også. Det tog i hvert fald også ham lang tid at beslutte sig for mine julegaver. Jeg synes ellers mine ønskeseddel er meget ligetil i år…

Klar til Black Friday!

Anyways, vi er klar til at købe julegaver – og så er det jo bare perfekt, at det er Black Friday på fredag! Så på fredag deltager vi i shoppingræset nede på strøget, og prøver at få fat i alle de rigtige gaver til (forhåbentlig) billige priser. Man har jo hørt meget om butikker, der langsomt sætter priserne op i tiden op til Black Friday for så at sætte priserne ned til normalpris på selve dagen. Det er jo ikke i orden, men jeg synes nu, at jeg har meget godt styr på priserne. Jeg har i hvert fald brugt meget tid på nettet for at finde de absolut billigste priser. Så hvis priserne i butikkerne ikke kan leve op til det, så må jeg jo til tasterne i stedet for.

Juleshopping er hyggeligt!

Vi plejer altid at købe så mange gaver som muligt i butikkerne – ikke kun for at støtte de lokale butikker, men også fordi juleshopping er så hyggeligt. Hele byen og alle butikkerne er pyntet op til jul, og de sælger brændte mandler og æbleskiver på strøget. Jeg ved ikke om juleshopping på Black Friday bliver lige så hyggelig – det er nok lidt mere travlt med en del flere mennesker, men vi har begge taget tidligt fri, så vi forhåbentlig ikke lander i det største shoppingræs. Ønsk os held og lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *