Om mig

Velkommen alle sammen!

Først og fremmest en stor tak til alle der har lyst til at læse med om mig og mit liv på min blog. Det var en lidt spontan beslutning at lave en blog, men jeg har oplevet så mange ting efterhånden, og jeg har erfaret og prøvet så mange ting, som jeg er ivrig efter at dele med andre.

Nu til lidt om mig.

Mit navn er Luna Riis Kofoed, aka Luna Lifejunkie, og jeg er 28 år gammel. Jeg ser mig selv som fuldt ud optimist og prøver altid at opretholde en positiv attitude til livet. Jeg bor i Brabrand sammen med min mand og to skønne unger på henholdsvis 4 og 5 år. Min familie betyder alt for mig, og jeg elsker at opdage nye ting, som jeg kan vise frem derhjemme.

Min yndlingsfarve er sådan en rigtig dyb, mørkeblå, og jeg nyder at gå på jagt efter retro lamper i genbrugsbutikker. Jeg synes, at de er så hyggelige at have stående i stuen.

Mine interesser er for det meste at dele mine oplevelser med venner og familie. Jeg fik idéen til denne blog, da vores mødre gruppe stoppede med at ses. Jeg delte altid ting og sager med de andre mødre, som jeg havde fundet rundt omkring på nettet. Da vores gruppe blev opløst efterlod det en form for tomrum for mig, da jeg ikke længere kunne dele de her ting. Så nu har jeg lavet denne her blog, så jeg kan dele hvad end jeg nu finder med hele verdenen.

Jeg glæder mig til at dele mit liv med jer alle og endnu engang tak!

Knus og kram fra Luna 😊

Kontakt: Vedrørende information, forespørgsler eller spørgsmål, så se kontakt siden.