Vi er officielt hundeejere

Tiden går så hurtigt. Efteråret er her allerede – og jeg som ellers var så sikker på at det aldrig ville komme. Her ved os er alt dog som det plejer. Hverdagen har for alvor indfundet sig her hos os igen. Sofia er i børnehaven, Malthe er i skolen, og Sebastian og jeg er tilbage på arbejdet. Én ting har dog ændret sig siden sidste indlæg: Vi har fået vores lille Golden Retriever hvalp med hjem.

Rex er officielt en del af familien

Vi har ventet rigtig længe – hvad der føles som en evighed – på at få vores lille guldklump med hjem. Men det er endelig sket! For to ugers tid siden måtte vi endelig hente ham og tage ham med hjem – han er nu officielt vores lille nye baby! Jeg regnede med at der selvfølgelig ville være en lille tilvænningsperiode – vi er jo trods alt ikke vant til at have hund – men det har faktisk været overraskende nemt. Rex elsker at lege med børnene, han elsker at gå tur med os, han elsker at sove i sin hundekurv, og indtil videre har han ikke ødelagt noget eller lavet larm. Han er allerede vant til vores rutine med en lille gåtur om morgenen inden arbejde og en lang gåtur om eftermiddagen, når vi kommer hjem – og han er god til at være alene hjemme i løbet af dagen, når vi er på arbejde, i skole og i børnehave. Han er bare en rigtig dygtig hund!

Jeg har også været forbi Sønderjyllands største loppemarked i forrige weekend

Hvis I har fulgt mig længe, så ved I, at jeg er helt tosset med retro- og loppefund. Jeg elsker at finde nye gamle ting til at pynte i hjemmet – jeg er kæmpe fan af at blande nye og gamle ting. Det giver en unik indretning! Jeg elsker bare at gå rundt i diverse retrobutikker og på loppemarkeder for at finde gemte skatte. Og det kan jeg lige love for at jeg kunne på Sønderjyllands største loppemarked. Jeg var afsted med en gammel veninde, der bor i Aabenraa i Sønderjylland, og hun har kun snakket godt om det loppemarked i flere år – og den weekend havde jeg tilfældigvis ingen planer, så jeg kunne klemme et besøg hos min gamle veninde ind. Og lad mig lige starte med at sige: Det var stort! To kæmpe haller fuld af retro- og loppefund – og hvis jeg ikke havde begrænset mig selv ved at lade dankortet ligge derhjemme og kun taget nogle kontanter med, så kunne jeg sagtens have købt meget, meget mere. Men det blev til en fin kongelig figur af en lille hundehvalp – jeg kunne simpelthen ikke stå for den – og så fandt jeg også en lækker kuglependel i kobber, som er min nye favoritfarve til hjemmet. Der sneg sig selvfølgelig også et par andre småting med, som for eksempel en gammel Lyngby vase med blomstermotiv og guldkant samt nogle gamle Lyngby askebægre, som er perfekte til små stearinlys. Alle mine indkøb har allerede fundet deres perfekte plads i hjemmet – og det bliver i hvert fald ikke sidste gang at jeg tager til Sønderjyllands største loppemarked!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *