Vægt

Motionskriger… Nu med frygt for badevægten

Syndefaldet. Beretningen om, hvordan de to første mennesker i verden blev fristet. For ja, der er mange fristelser! Særligt i år 2018, hvor Lagkagehuset er i alle byer, og hvor man ikke engang kan fylde benzin på bilen uden at risikere at stå tæt på chips og chokolade. Slangen i paradis lurer om alle hjørner, og denne gang er det altså ikke æbler, den lokker med! Det er derimod desserter, kaffer med lidt for meget mælk og sukker samt rødvin og da også (indsæt selv: navnet på en alkoholisk drik eller søde sager).

Så ja, hvis ikke du havde luret det, da du så overskriften, så er de tre kilo, jeg pralede af at have svedt væk sidst, ved at være tilbage. Det betyder ikke, jeg er stoppet med at træne, men jeg har ikke haft så meget tid til at komme til f.eks. crossfit, hvor jeg måler mig lidt med de andre og får opbakning og motivation til at holde mig i ørene. Ja, det er kun tiden, der løber og de søde sager finder retur. Man er vel kun et menneske?

Sebastian derimod (fanden tage ham 😉) holder sig altså i virkelig flot form. Der er ikke sket meget siden jeg sidst roste ham for at have fået lidt flere markeringer, men det er godt det samme. Han ser skøn ud, og han behøver ikke ligne supermand for at gøre mig blød i knæene.

Til gengæld skal jeg tilbage på sporet. Derfor sætter jeg mig nu et mål. 5 kilo skal være væk, når jeg opdaterer om min motion næste gang. Det betyder ikke, jeg bare vente til det engang sker laaangt ude i fremtiden. Der er deadline til juni! Nu må superwoman også i gang! Fortsættes…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *